Menu

SALON. BEAUTIFUL. ENJOY !

Merken

Matrix werd opgericht in 1980 door het Amerikaanse kappersechtpaar Arnie en Sydell Miller. De Millers wilden een uitgebreide productlijn bieden aan kappers die daarmee hun kapsalons konden uitbreiden en middelen in handen kregen om hun talent en creativiteit ten volle te benutten. Nu, meer dan 20 jaar later, zijn hun oorspronkelijke ideeën nog steeds actueel en is Matrix de nummer 1 op het gebied van professionele haarverzorging in de VS.

Matrix biedt alle steun die kappers nodig hebben: van betaalbaar geprijsde producten die echt werken, tot lokale, algemene opleidingen en complete salonmarketing. Het merk begrijpt echt wat het betekent om een salon te hebben.

Vooraan bij de salonopleidingen staat de hulp die Matrix biedt aan professionals om hun vaardigheden te verbeteren met behulp van de allernieuwste trainingsprogramma’s. Een van de grootste teams van trainers in de vakgebeid, werkt samen met kleurspecialisten en saloneigenaren om levens en looks te veranderen.

Biolage, Total results, SoColor.beauty, Color Sync en Style Link zijn de belangrijkste producten van Matrix die wij in ons assortiment voeren.

Biolage: Een combinatie van botanische ingrediënten en moderne technologieën voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Gemakkelijk in gebruik en altijd een perfect eindresultaat. Een ware wellness-beleving.

Total results bestaat uit diverse essentiele productlijnen die voor ieder haartype en elk haarbehoefte een technologische oplossing bieden. Elke lijn bevat een volledig assortiment producten, van reiniging en verzorging, tot styling en finishing die onmisbaar zijn.

Openingstijden

Di-Vr: 08.30-12.00 uur | 13.00-17.30 uur
Za: 08.00-12.00 uur | 12:30 - 15:30
Zo-Ma: gesloten

Contactgegevens

Hoofdstraat Oost 29
9981 AG Uithuizen
Tel.: 0595 433760